TENAXUM 1 mg tabletta (30x) adatlap

Tenaxum tabletta

tenaxum tabletta a hipertónia elsődleges megelőzésének elsődleges intézkedései a következők

A Tenaxum egyediorvosi elbírálás után alkalmazható az alábbi esetekben, ezért kezelő­orvosánakfeltétlenül említse meg Mire figyeljen fokozottana gyógyszer szedése során? Ha Ön Tenaxum-ot szed, akészítmény szedését ne hagyja hirtelen abba, a kezelés befejezése csak orvosautasítására, fokozatosan, tenaxum tabletta lépésben történhet. Tejcukorérzékenység eseténfigyelembe kell venni, hogy a készítmény 47 mg tejcukrot is tartalmaztablettánként.

Betegtájékoztató: Információk a felhasználó számára Tenaxum 1 mg tabletta Mielőtt elkezdi szedni ezt a gyógyszert, olvassa el figyelmesen tenaxum tabletta alábbi betegtájékoztatót, mert az Ön számára fontos információkat tartalmaz. Tartsa meg a betegtájékoztatót, mert a benne szereplő információkra a későbbiekben is szüksége lehet. További kérdéseivel forduljon kezelőorvosához, vagy gyógyszerészéhez. Ezt a gyógyszert az orvos kizárólag Önnek írta fel.

Terhesség és szoptatás ATenaxum hatóanyaga kiválasztódik az anyatejjel. Tekintettel arra, hogyalkalmazásáról megfelelő mennyiségű klinikai tapasztalat nem áll rendelke­zésre,terhességben és szoptatás ideje alatt szedése nem javasolt.

Она развернулась, миновав небольшой трамвайчик, в котором несколько пассажиров ехали к раннему завтраку. Николь все продолжала давить на кнопку ускорения, пока наконец, до нее не дошло, что кресло движется быстрее, чем tenaxum tabletta. Пассажиры с удивлением смотрели, как она обгоняла .

A készítmény hatása a gépjárművezetésre és a baleseti veszéllyel járómunkavégzésre A gépjárművezetői képességetés balesetveszélyes munka végzését hátrányosan befolyásolhatja, az ezektől valóesetleges eltiltás mértékét és időtartamát egyénileg kell meghatározni. Kezelőorvosa egye­dileg határozza meg a gyógyszer milyen mennyisége mellettszabad tenaxum tabletta vezetni vagy tenaxum tabletta veszéllyel járó tenaxum tabletta végezni.

Gyógyszerkölcsönhatások A kölcsönhatások az elmúltidőszakban, illetve a közeljövőben szedendő gyógyszerekre is vonatkoz­hatnak.

TENAXUM

Ezérta jelenleg vagy a közelmúltban szedett receptköteles vagy recept nélkülkiváltható gyógyszereiről tájékoztassa orvosát vagy gyógyszerészét. A részleteket illetően kérjükolvassa el a tenaxum tabletta.

tenaxum tabletta adókedvezmény betegség magas vérnyomás

Gyógyszerét kizárólag azorvos által előírt adagban és ideig alkalmazza. Amennyibenkezelőorvosa másképp nem rendeli, szokásos adagja: Felnőttek:naponta 1-szer 1 mg 1 tabletta ,reggel étkezés előtt.

tenaxum tabletta menopauzával járó magas vérnyomás kezelési rendje

Ha egyhavi kezelést követően a vérnyomáskontroll nemkielégítő, az adag emelhető napi 2-szer 1 mg-ra 1 tabletta reggel, 1 tablettaeste. Gyermekek : Tapasztalat tenaxum tabletta miatt gyermekkorban alkalmazásanem ajánlott.

Zsebre teszem a tudást!

Gyógyszereszedését ne hagyja abba önkényesen! Haa Tenaxum hatását túl erősnek vagy túl gyengének érzi, forduljon orvosához! Ha az előírtnál többtablettát vett be, azonnal forduljon orvosához!

tenaxum tabletta magas vérnyomás kezelés csökkenti a vérnyomást

Ha gyógyszerét elfelejtettebevenni, igyekezzen mielőbb pótolni a kimaradt adagot. Ha már a követ­kező adagbevétele esedékes ne vegyen be dupla adagot, mert ezzel már nem pótolhatja akiesett mennyiséget, tenaxum tabletta a túladagolás veszélyének teszi ki magát.

A Tenaxum hatóanyaga kiválasztódik az anyatejjel, ezért szoptatás ideje alatt szedése nem javasolt.